Opret min hjemmeside

Når du begynder at opbygge din webside, spørger vi dig, hvad den drejer sig om, så vi kan generere designs, der er skræddersyet efter dine behov. Der er mange virksomhedskategorier, men det er ikke enden på dine muligheder. Planlægger du et bryllup, eller skriver du dit CV? Du er dækket ind. Vi har endda billeder som passer til.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Skriv de første bogstaver af dit valg i feltet Hvad drejer din hjemmeside sig om?, så kommer en liste med forskellige valgmuligheder frem. Du kan vælge én med det samme, eller skrive ordet helt ud.
    Indtast typen af hjemmeside eller virksomhed

Bemærk: Hvis du har købt Webshop-planen, vil du i stedet se Hvilken type virksomhed er det? Alle design er inkluderet i alle planer.

3. Indtast navnet på din hjemmeside eller virksomhed i det næste felt, og klik på Kom godt i gang.
    Indtast navn på hjemmeside eller virksomhed
  4. Det tager et øjeblik at generere din hjemmesides design, og når velkomstskærmen vises, skal du klikke på Vælg farve og skrifttyper.
    Klik på vælg farver og skrifttyper
  5. Når panelet Tema vises, kan du ændre den primære farve og skrifttype på hjemmesiden.
    Hvis du vil, kan du ændre hjemmesidens farve og skrifttype

Bemærk: For at ændre andre ting på din hjemmeside skal du klikke på knappen Rediger.

6. Dine temaindstillinger og alle andre ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, skal du klikke på Forhåndsvisning for at se resultaterne, og hvis du vil, kan du bruge et af dine andre domæner eller købe et nyt.
  7. Når du er klar til at gøre ændringerne offentlige, skal du klikke på Udgiv site (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).