Hjemmesideprogram Hjælp

Opret min hjemmeside

Når du begynder at lave din hjemmeside, lægger vi ud med at bede dig om at vælge en sitekategori, så vi kan skræddersy designet efter dine behov. Du skal vælge et tema og derefter vælge farve og skrifttype.

Du kan se en kort video om at gøre dette længere nede på siden.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil starte.
  3. Første gang du lancerer din hjemmeside, vises et vindue med meddelelsen Lad os komme i gang!, hvor du med et par ord skal beskrive, hvilken type hjemmeside (eller butik) det er. Mens du skriver, vises der en menu med populære forslag. Vælg et forslag, eller skriv, hvad du vil.
  4. I det næste felt skal du skrive, hvad du vil kalde din hjemmeside eller butik (op til 64 tegn), og vælge Fortsæt.
    Giv din hjemmeside eller butik et navn, og vælg Fortsæt

Bemærk: Du kan ændre kategorien og hjemmesidens navn i Indstillinger.

5. Nu kan du tilpasse din hjemmeside ved at vælge Tema og derefter Prøv et nyt look.
    Vælg tema
  6. Gennemse temaerne, indtil du finder et, du kan lide, og vælg det. Hvert tema har sit eget navn, så du kan huske det, du kan lide.

Bemærk: Når du vælger et tema, anvendes det automatisk på din hjemmeside. Husk navnet på dit tidligere tema, hvis du vil vælge det igen.

7. Udgiv din hjemmeside, når du er klar til at offentliggøre den.

Vis mig hvordan

Denne video er 6. lektion i serien Sådan laver du din egen hjemmeside