Opret min konto

Hvis du allerede har købt hjemmeside-sikkerhed, skal du konfigurere den til at starte scanning af dit website for at identificere sårbarheder eller sikkerhedsbrud.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Konfigurer.
  3. Vælg eller indtast domænenavnet, du vil bruge, og klik derefter på Kom godt i gang med hjemmeside-sikkerhed.

Næste trin

Det næste, du skal gøre, afhænger af nogle få ting:

• Hvis du har en Essential-, Deluxe-, Express- eller Ultimate-konto, og du i øjeblikket har malware på dit website, skal du anmode om en oprydning af malware.
  • Hvis DNS for dit website bliver hostet et andet sted, og du har købt en Deluxe-, Express- eller Ultimate-konto, skal du konfigurere din firewall (WAF) til webapplikationen manuelt.