Konfigurer min Linux -hostingkonto

Når du har købt en Linux -hostingplan, skal du konfigurere den, før du kan bruge den til at hoste dit website.

Advarsel: Indstilling af en konto kan ændre et domænes DNS -fortegnelser, så eksisterende hjemmesider og e -mailadresser måske holder op med at fungere. Hvis du vil have hjælp til at finde den bedste vej, kan du klikke på Chat nu på vores Kontakt os -side for at kontakte en GoDaddy -guide 24/7.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Konfigurer ved siden af den Linux -hostingkonto, du vil konfigurere.
    vælg opsætning
  3. Udfyld de følgende felter og klik derefter på Afslut:
    • Vi spørger dig, hvilke af dine domæner du vil knytte til kontoen som dit primære domæne. Du kan også angive et underdomæne.
    • Vi spørger, om du vil installere WordPress under opsætningen. I så fald skal du indstille dit WordPress -brugernavn og din adgangskode på det tidspunkt.
    • Hvis du konfigurerer din konto med et internationaliseret domænenavn , skal du angive punycode -versionen af domænenavnet.

Når konfigurationen er gennemført, vises dit kontos dashboard. Dit primære domænenavn vises øverst.

Næste trin

Flere oplysninger

• Dit cPanel -brugernavn og din adgangskode genereres tilfældigt under konfigurationen. Du kan ændre din adgangskode i kontoens Dashboard.