Opret min Workspace-e-mailkonto

Trin 1 i serien Konfigurer min Workspace-e-mailkonto.

Konfigurer din Workspace-e-mailkonto, og opret din e-mailadresse i Workspace-kontrolcentret.

1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Øverst på listen E-mailadresse skal du vælge Opret.
    Vælg Opret e-mail
  3. Vælg afkrydsningsfeltet ved siden af E-mail, og indtast derefter navn og domæne på din e-mailadresse.
    Indtast navn på e-mail og vælg domæne Indtast og bekræft en adgangskode.
    Indtast adgangskode Vælg Opret.
    Vælg Opret

Det tager et par minutter at konfigurere en e-mailkonto og -adresse. Når du modtager din bekræftelsesmail, skal du vælge Næste.