Opret MySQL-databaser

Du kan oprette MySQL-databaser på din hostingkonto, som dine websites kan bruge.

Opsætning af en database til din website

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet Databaser skal du klikke på Guiden MySQL-database.
  5. In the New Database field, enter a name for your database, and then click Next Step.

Your database name must be unique in our system. If you get an error message stating 'The database example_name already exists,' then click Go Back, and choose a new database name.

6. Udfyld felterne Brugernavn, Adgangskode og Adgangskode (igen) og klik derefter på Opret bruger.
  7. Vælg de rettigheder, som brugeren skal have, og klik derefter på Næste trin.