Opret MySQL-databaser

Du kan oprette MySQL-databaser på din hostingkonto, som dine websites kan bruge.

Opsætning af en database til din website

1. Log ind på Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet Databaser skal du klikke på Guiden MySQL-database.
  5. I feltet Ny database skal du indtaste et navn på din database og derefter klikke på Næste trin.
  6. Udfyld felterne Brugernavn, Adgangskode og Adgangskode (igen) og klik derefter på Opret bruger.
  7. Vælg de rettigheder, som brugeren skal have, og klik derefter på Næste trin.