Opret MySQL- eller MS SQL-databaser

Du kan oprette MySQL- eller MSSQL-databaser på din hostingkonto, som dine websites kan bruge.

I Parallels Plesk-panel opretter du databaser og derefter enten opretter nye brugere til dem eller giver eksisterende brugere adgang.

1. Log ind på Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Gå til fanen Websites og domæner.
  5. Klik på Databaser.
  6. Klik på Tilføj ny database.
  7. Udfyld felterne Databasenavn og Type og klik derefter på OK.
  8. Vælg Opret en ny databasebruger, hvis du vil oprette en ny bruger for denne database og angive et brugernavn og en adgangskode til den. Ellers fravælges indstillingen.
  9. Klik OK.

Hvis du skal oprette yderligere brugere, skal du gå til fanebladet Brugere og klikke på Opret ny databasebruger.

BEMÆRK: Hver databasebruger kan kun tage adgang til en databasetype. Du kan imidlertid oprette brugere med det samme navn til hver databasetype.