Opret MySQL/MS-SQL-databaser i Windows Hosting

I Plesk kan du oprette MySQL- eller MSSQL -databaser på din hostingkonto, som dine websites kan bruge.

1. Log på din GoDaddy produktside .
  2. Vælg Webhosting . Vælg derefter Administrer ved siden af den hostingkonto, du vil bruge.
  3. Vælg Plesk -administrator .
  4. I menuen til venstre skal du vælge Databaser .
  5. Vælg Tilføj ny database .
  6. Indtast et databasenavn , vælg en server på rullelisten med databaseserver , og vælg derefter et site på rullelisten Relateret site .
  7. Indtast et brugernavn til en database , og indtast derefter en adgangskode i tekstfelterne Adgangskode og Bekræft adgangskode .
  8. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet for at give din databasebruger adgang til alle databaser i det valgte abonnement.
  9. Vælg OK .

En succesmeddelelse vil bekræfte, at din database og databasebruger er blevet oprettet. Hvis du har brug for at oprette yderligere brugere, skal du vælge Brugeradministration og derefter vælge Tilføj ny databasebruger .

Bemærk: Hver databasebruger kan kun få adgang til én databasetype. Men du kan oprette brugere med det samme navn for hver databasetype.

Flere oplysninger

• Se databaseoplysninger for min Windows -hosting