Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret offline betalingsmetode

Udover online -betalingsmuligheder (Square, Stripe og PayPal) kan du oprette en offline betalingsmetode til din Webshop til at acceptere kontanter, checks eller en bankoverførsel.

Bemærk: Offline betalingsmulighed fungerer ikke for digitale produkter.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på fanen Indstillinger i toppanelet, og vælg Betalinger.
    Klik på Betalinger under Indstillinger
  3. I vinduet Betalinger skal du rulle ned til afsnittet Offline betalinger og klikke på Aktivér .
    Klik på Aktivér
  4. Tilføj tekst til den Betalingstitel, der vises for kunden, og Flere instruktioner i kundefelterne til vejledning af kunder. (Begge felter viser nedtælling af tegn øverst til højre.)
    Indtast kundemærkater og instruktioner
  5. Når du er færdig, skal du klikke på Gem for at aktivere kontoindstillingerne.

Bemærk: Klik på Kontoindstillinger for at ændre indstillingerne. Eller klik på Sluk for at slette dem helt.
    Klik på kontoindstillinger