Opret offline betalingsmetode

Udover online -betalingsmuligheder ( GoDaddy Payments , Square, Stripe og PayPal) kan du oprette en offline betalingsmetode, som dine kunder kan betale med kontanter, checks eller en bankoverførsel.

Bemærk: Offline betalingsmulighed fungerer kun for fysiske produkter og fungerer ikke for digitale produkter .

1. Gå til din GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder eller Online Marketing, og vælg Administrer ved siden af din hjemmeside eller butik.
  3. Fra dit Dashboard skal du åbne dine betalingsmuligheder:
    • I Website Builder skal du gå til Indstillinger og derefter vælge Butik under Betalinger .
    • I Premium -webshop skal du gå til Indstillinger > Betalinger .
  4. I afsnittet Accepter offlinebetalinger skal du vælge Aktivér .
  5. Tilføj tekst til den Betalingstitel, der vises for kunden, og Flere instruktioner i kundefelterne til vejledning af kunder. Begge felter viser en nedtælling af tegn.
  6. Når du er færdig, skal du vælge Gem .

Når offlinebetaling er aktiveret, skal du vælge Indstillinger for at redigere betalingstitlen eller instruktionerne eller vælge Slå fra for at fjerne valgmuligheden for offlinebetaling.