Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret og aktiver et underordnet tema i WordPress

Hvis du planlægger at foretage CSS -ændringer af dit WordPress -tema, kan det være en god idé at oprette et underordnet tema. Ændringer foretaget af et underordnet tema forbliver, når dit tema opdateres. Du har to muligheder for at oprette et underordnet tema:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Opret et underordnet tema til WordPress
  • Aktivér et tema i WordPress

Gør det selv

Fremgangsmåde Vanskelighed
Avanceret
Skift et tema i WordPress Basic