Opret og tilføj DKIM -poster til min Microsoft 365 -organisation

Tilføjelse af DKK (DomainKeys Identified Mail) til dine DNS -indstillinger signerer dine e -mails, så alt, hvad der sendes fra din organisation, er tillid til af e -mailsystemer, der modtager dine meddelelser. Det er en anden måde at fortælle dine modtagere, at det virkelig er dig, der sender meddelelsen, og ikke nogen, som efterligner dig.

Bemærk: Hvis du har Avanceret e -mail -sikkerhed fra Proofpoint, kan du ikke føje DKIM -poster til din organisation ved hjælp af disse trin. Vær venlig kontakt vores GoDaddy -guider for hjælp.

Trin 1: Opret dine DKIM -nøgler

Først får vi adgang til din Defender -portal for at generere dine DKIM -nøgler.

Påkrævet: Du skal have administratortilladelser for at oprette og føje DKIM -poster til din organisation.
  1. Log på Microsoft 365 Defender -portalen . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Under DomainKeys Identified Mail (DKIM) skal du vælge dit domænenavn. Der åbnes et vindue i højre side.
  3. Vælg Opret DKIM -nøgler . Nøglerne genereres som CNAME -fortegnelser.
  4. Vælg Kopiér . Værtsnavnet og værdien på begge poster kopieres til dit udklipsholder. Du skal bruge fortegnelserne i næste trin, så vi anbefaler, at du indsætter dem i et andet dokument.

Trin 2: Føj fortegnelserne til din DNS

Derefter føjer vi dine nøgler til din DNS som CNAME -fortegnelser. Disse trin er for domæner med DNS, der administreres hos GoDaddy. Hvis dit domæne ikke er med GoDaddy, skal du opdatere dine fortegnelser med din DNS -udbyder.

1. Åbn en ny fane i din webbrowser.
  2. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  3. Under Domænenavn skal du vælge dit domæne.
  4. Under dit domænenavn skal du vælge DNS .
  5. Vælg Tilføj ny fortegnelse .
  6. Føj din første CNAME -post til din DNS.
    • Type : Vælg CNAME .
    • Navn : Brug den første nøgle, som du genererede i trin 1, til at indtaste værtsnavnet.
    • Værdi : Brug den første nøgle, som du genererede i trin 1, og indtast værdien.
    • TTL : Lad det være som standard .
  7. Vælg Tilføj flere fortegnelser .
  8. Gentag trinnene for at tilføje din anden CNAME -post.
  9. Vælg Gem alle fortegnelser .

Begge poster gemmes i din DNS.

Trin 3: Aktivér DKIM

Til sidst vender vi tilbage til Defender -portalen for at aktivere DKIM for din organisation.

1. Log på Microsoft 365 Defender -portalen . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Under DomainKeys Identified Mail (DKIM) skal du vælge dit domænenavn. Der åbnes et vindue i højre side.
  3. Slå til / fra -knappen Signér meddelelser for dette domæne med DKIM -signaturer. Dine ændringer gemmes.
  4. Vælg OK .

Hvis de DKIM -fortegnelser, som du tilføjede, blev registreret, bliver til / fra aktiveret, og dit DKIM vil blive konfigureret.

Hvis dine DKIM-fortegnelser ikke blev registreret, og du ser en fejl, skal du kontrollere, at du har angivet CNAME-fortegnelserne korrekt. Tillad op til 48 timer, før dine fortegnelser spredes fuldt ud.

Påkrævet: Microsoft 365 konfigurerer automatisk DKIM til indledende onmicrosoft.com -domæner (f.eks. Coolexample.onmicrosoft.com ). Men hvis du har mere end ét domæne i din organisation, skal du gentage disse trin for hvert domæne.