Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opret salg af enkelte produkter til min forhandlerbutik

Du kan oprette salg for enkelte produkter, der tilbydes på din butiksfacade. I Reseller Control Center skal du bruge afsnittet Ny til at oprette salg til nye køb eller bruge afsnittet Fornyelser til at oprette salg til fornyelser.

1. Log på dit Forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode).
  2. Gå til fanen Produkter , og vælg en produktgruppe.
  3. Klik på Angiv prisfastsættelse for et produkt.
  4. Vælg fanen Ny for salg ved nyt køb eller fanen Fornyelser for salg af fornyelse.
  5. Klik på plustegnetPlustegn -knap for at udvide afsnittet for det produkt, du vil oprette et salg til.
  6. I kolonnen Dit salg skal du angive dine udsalgspriser.
  7. Valgfrit: Hvis du vil anvende priser på nye køb og fornyelser, skal du under fanen Fornyelser klikke på Match nye produktpriser og vælge en af følgende i rullemenuen:
    • Alle priser - anvender angivelserne i kolonnerne Prissætning til detailhandel og salg til både nye køb og fornyelser.
    • Detailpriser - anvender de angivne priser på produkter fra kolonnen Din detailhandel på både nye køb og fornyelser.
    • Udsalgspriser - anvender posterne i kolonnen Dit salg på både nye køb og fornyelser.
  8. I kolonnerne Udsalgsstart og Udsalg skal du indtaste datoerne for salget.
  9. Bemærk: Produktsalgspris og datoændringer bliver gule i tabellen.

10. Klik på Gem . Der vises et banner, der angiver, at dine ændringer er blevet gemt.