Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret salg af enkelte produkter til min forhandlerbutik

Opret salg til nye køb eller fornyelser på enkelte produkter, der tilbydes på din butiksfacade.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Produkter , og vælg derefter en produktgruppe.
  3. Ved siden af det produkt du ønsker, skal du vælge Angiv prissætning.
  4. Vælg fanen Ny for salg ved nyt køb eller fanen Fornyelser for salg af fornyelse.
  5. Vælg plustegnetPlustegn -knap for at udvide afsnittet for det produkt, du vil oprette et salg til.
  6. I kolonnen Dit salg skal du angive dine udsalgspriser.
  7. Valgfrit : Hvis du vil anvende priser på nye køb og fornyelser, skal du under fanen Fornyelser vælge Match nye produktpriser og vælge en af følgende i rullemenuen:
    • Alle priser : Anvender indtastningerne i kolonnerne til din detailpris og dit udsalg på både nye køb og fornyelser.
    • Detailpriser : Anvender de angivne produktpriser fra kolonnen Din detailhandel på både nye køb og fornyelser.
    • Udsalgspriser : Anvender indtastningerne i kolonnen Dit salg på både nye køb og fornyelser.
  8. I feltet Start Salg og End Sale kolonner, indtast datoer for salg.
  9. Bemærk: Produktsalgspris og datoændringer bliver gule i tabellen.

10. Vælg Gem . Der vises et banner, der angiver, at dine ændringer er blevet gemt.