Konfigurer metatags i WordPress

Browsere og søgemaskiner bruger metatags til at få oplysninger om dit website. Følg trinnene nedenfor for manuelt at tilføje metatags til dit WordPress -site ved at redigere temafiler.

Bemærk: Hvis du kun vil tilføje en metatitel og beskrivelse, kan du se her, hvordan du gør det med et plugin uden at skulle redigere temafiler.
Påkrævet: Hvis du ændrer temaet direkte, bliver det problematisk, hvis din temaudvikler opdaterer temaet. For at sikre, at dine ændringer overlever en opdatering, skal du konfigurere et underordnet tema .
  1. Opret forbindelse til dit site med FTP eller Filhåndtering .
  2. Gå til mappen wp-content/themes .
  3. Find og indtast mappen med dit aktive tema.
  4. Åbn filen header.php .
  5. Under < sidehoved & gt; tag, skal du placere de metatags, du vil bruge, på dit site. Du kan finde eksempler på de mest almindeligt anvendte metatags her .
  6. Gem filen.
  7. (Valgfrit) For at kontrollere, om metatags er tilføjet, skal du besøge dit site i en browser og trykke på Ctrl+U for Windows (eller Command+Option+U for macOS) for at se kildekoden.