Opret sidebeskrivelser i WordPress

Du kan bruge følgende trin til at sikre, at dit WordPress -site har sidebeskrivelser for at forbedre SEO -rangordningen.

Der er mange plugins, som kan bruges til dette. Vi vil dække installation af Yoast SEO -plugin. Hvis du beslutter dig for at bruge et andet plugin, skal du sørge for at vælge et, der aktivt vedligeholdes.

1. Log ind på WordPress .
  2. Installer et plugin i WordPress .
  3. Aktivér et plugin i WordPress .
  4. Rediger hver side, du vil have en beskrivelse, og brug Yoast SEO -panelet på disse sider til at tilføje en beskrivelse.
  5. Det anbefales at i det mindste gennemføre dette trin for din hjemmeside.