Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Oprettelse af DNS-fortegnelser for Office 365 med et domæne hos et andet firma

Eftersom dit domænenavn er hos en anden registrator eller i en anden konto, er du nødt til at opdatere indstillingerne for dine TXT-, CNAME-, MX- og SRV-fortegnelser, før du kan begynde at bruge din Microsoft® Office 365 fra GoDaddy e-mail. Vi har e-mailet dig de indstillinger, som du skal bruge til at opdatere disse fortegnelser. Du skal bare logge ind på din konto hos din nuværende registrator/firma og foretage de nødvendige ændringer i dit domænes DNS. Du kan få yderligere oplysninger om DNS i Hvad er DNS?. Hvis du ikke kan finde den e-mail, som vi har sendt til dig, er du nødt til at finde disse indstillinger i selve din Office 365-konto.

• Login-oplysninger — Før du kan opdatere dit domænes TXT-, CNAME-, MX- og SRV-fortegnelser, skal du logge ind hos det firma, som har dit domæne og alle relevante oplysninger om, hvordan du får adgang til dit domænes DNS-fortegnelser..
  • TXT-fortegnelseDu skal bruge den TXT-fortegnelse, som vi forsynede dig med i din Office 365-konto.
  • CNAME-fortegnelseDu skal bruge den CNAME-fortegnelse, som vi forsynede dig med i din Office 365-konto.
  • MX-fortegnelseDu skal bruge den MX-fortegnelse, som vi forsynede dig med i din Office 365-konto.
  • SVR-fortegnelseDu skal bruge den SVR-fortegnelse, som vi forsynede dig med i din Office 365-konto.

I starten kan det tage 24-36 timer for dine fortegnelser at blive opdateret.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine TXT-, CNAME-, MX- og SRV-fortegnelser

Når først du har oprettet dine fortegnelser, kan du logge ind på din konto med os for at bekræfte det.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Vælg din navneserverudbyder hvis det er muligt, og klik derefter på Jeg har opdateret indstillingerne. Kontrollér det!

Så er du parat! Nu behøver du kun at klikke på Tjek e-mail nu for at begynde at bruge din nyeste produktivitets-bedste-ven-for-evigt.