Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Oprettelse af DNS-fortegnelser for Office 365 med et domænenavn på eNom

Tillykke med dit seneste køb af det bedste produktivitetsredskab der findes — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Eftersom du bruger eNom® som vært til dit domæne, har vi oprettet en simpel trinvis proces, som du kan følge til at få din e-mail op og køre.

Men lad os først og fremmest få dig ind på dit domænes DNS, så du kan opdatere indstillingerne for dine CNAME-, MX- og SRV-fortegnelser.

I starten kan det tage 24–36 timer for din DNS at opdatere.

Sådan får du adgang til dine DNS-indstillinger

1. Log ind på din eNom-konto.
  2. I afsnittet Domæner klikker du på Registreret.
  3. Hvis du har flere domænenavne, klikker du på det domænenavn, som du vil redigere.
  4. Gør følgende for at opdatere dine DNS-indstillinger:
    • TXT-fortegnelser — vælg Værtsfortegnelser i området Administrer domæne og indtast derefter de oplysninger, vi e-mailede til dig.
    • CNAMES — vælg Værtsfortegnelser i området Administrer domæne, og indtast derefter de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • MX-fortegnelser — vælg E-mailindstillinger i området Administrer domæne, og vælg derefter Bruger (MX) i området Valg af tjeneste. Indtast de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • SRV-fortegnelser — vælg Værtsfortegnelser i området Administrer domæne, og indtast derefter de oplysninger, vi e-mailede til dig.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine DNS-indstillinger

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Klik på Jeg opdaterede disse indstillinger. Kontrollér venligst!

Så er du parat! Nu behøver du kun at klikke på Tjek e-mail nu for at begynde at bruge din nyeste produktivitets-bedste-ven-for-evigt.