Oprettelse af DNS-fortegnelser for Office 365 med et domænenavn på Network Solutions

Tillykke med dit seneste køb af det bedste produktivitetsredskab der findes — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Eftersom du hoster dit domænenavn hos Network Solutions®, har vi oprettet en simpel trinvis proces, som du kan følge til at få din e-mail op og køre.

Men lad os først og fremmest få dig ind på dit domænes DNS, så du kan opdatere indstillingerne for dine CNAME-, MX- og SRV-fortegnelser.

I starten kan det tage 24-36 timer for din DNS at opdatere.

Sådan får du adgang til dine DNS-indstillinger

1. Log ind på din Network Solutions' konto.
  2. I afsnittet Mit domænenavn klikker du på Rediger DNS.
  3. Hvis du har flere domænenavne, klikker du på det domænenavn, som du vil redigere, og derefter på Rediger DNS.
  4. I området Administrer klikker du på Rediger avancerede DNS-fortegnelser, og derefter gør du en af følgende:
    • TXT-fortegnelse — klik på Rediger TXT-fortegnelser, og indtast derefter de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • CNAME — klik på Rediger CNAME-fortegnelser, og indtast derefter de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • MX-fortegnelser — klik på Rediger MX-fortegnelser, og indtast derefter de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • SRV-fortegnelser — klik på Rediger SRV-fortegnelser, og indtast derefter de oplysninger, som vi e-mailede til dig.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine DNS-indstillinger

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Klik på Jeg opdaterede disse indstillinger. Kontrollér venligst!

Så er du parat! Nu behøver du kun at klikke på Tjek e-mail nu for at begynde at bruge din nyeste produktivitets-bedste-ven-for-evigt.