Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Oprettelse af DNS-fortegnelser for Office 365 med et domænenavn på Tucows (Hover)

Tillykke med dit seneste køb af det bedste produktivitetsredskab der findes — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Eftersom du bruger Tucows™ (Hover™) som vært til dit domæne, har vi oprettet en simpel trinvis proces, som du kan følge til at få din e-mail op og køre.

Men lad os først og fremmest få dig ind på dit domænes DNS, så du kan opdatere dine DNS-fortegnelser.

I starten kan det tage 24–36 timer for din DNS at opdatere.

Sådan indtaster du dine DNS-indstillinger

1. Log ind på din Hover-konto.
  2. Hvis du har flere domænenavne, klikker du på det domænenavn, som du vil redigere.
  3. Klik på fanen DNS.
  4. For hver nye fortegnelse klikker du på Tilføj ny, og indtaster derefter følgende:
    • TXT-fortegnelser — For Fortegnelsestype vælger du TXT, og indtaster derefter de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • CNAME-fortegnelser — For Fortegnelsestype vælger du CNAME, og indtaster derefter de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • MX-fortegnelser — For Fortegnelsestype vælger du MX, og indtaster derefter de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
    • SRV-fortegnelser — For Fortegnelsestype vælger du SRV, og indtaster derefter de oplysninger, som vi e-mailede til dig.
  5. Klik på Gem når du er færdig med at tilføje dine DNS-fortegnelser.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine DNS-indstillinger

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Klik på Jeg opdaterede disse indstillinger. Kontrollér venligst!

Så er du parat! Nu behøver du kun at klikke på Tjek e-mail nu for at begynde at bruge din nyeste produktivitets-bedste-ven-for-evigt.