Oprettelse af konti i cPanel/WebHost Manager

Hvis du ønsker at hoste et domænenavns website på din server ved brug af cPanel®, er du nødt til at oprette en konto i WebHost Manager (WHM).

Sådan oprettes en konto i cPanel/WHM

1. Log ind på WebHost Manager vha. root til dit brugernavn og din servers adgangskode på https://dinserverip:2087, hvor dinserverip er din servers IP-adresse.
  2. I afsnittet Hjem klikker du på Kontofunktioner.

3. Klik på Opret en ny konto.

4. Udfyld felterne på skærmen i afsnittet Domæneoplysninger.

WHM opretter automatisk et brugernavn til dig baseret på de første otte tegn i dit domænenavn.

5. (Valgfrit) Udfyld de andre felter på skærmen.
  6. Klik på Opret.

WebHost Manager viser en resultatsider, som giver en oversigt over din nye konto. Hvis der ikke opstod nogen problemer, viser WebHost Manager Oprettelse af konto fuldført!!! nederst på siden.