Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Oprettelse af opsætningssites med din Plesk -delte hostingkonto

Plesk har de værktøjer, du har brug for til at oprette et iscenesat miljø til din hjemmeside. Webfagfolk anser denne form for workflow for at være en "bedste praksis" til at opbygge et site. det løser mange problemer, som webudviklere støder på, herunder forenklede relative stier og fuldt funktionel forhåndsvisning af site.

Sådan oprettes et opsætningssite

1. Føj et nyt underdomæne til din Plesk -delte hostingkonto ( flere oplysninger ). Vi anbefaler at bruge noget som f.eks. Iscenesættelse .

Bemærk: Hvis dit domænenavn og din hostingkonto ikke er på den samme GoDaddy -konto, skal du oprette en ny A -record for dit underdomæne, der peger på din hostingkontos IP -adresse ( flere oplysninger ).

2. Kopiér dit eksisterende website (vi henviser til det som "hovedwebsitet") til det nye underdomæne, som vi vil kalde "det iscenesatte websted" ( flere oplysninger ).
  3. Bekræft din hjemmesidekopiering korrekt ved at besøge dit opsætningssite via din webbrowser.

Arbejde med Staging Sites

På det mest grundlæggende niveau vil du udvikle din hjemmeside ved hjælp af opsætningswebsitet - du vil ændre dens filer i stedet for dit hovedwebsite.

Når du er færdig med at udvikle sitet ved hjælp af opsætningsmiljøet, kopierer du opsætningswebsitet til dit hovedwebsite ( flere oplysninger ). Voila ! Du har nu fået den nye version af dit website synlig på dit hovedsite.

Når du er klar til at udvikle dit hovedwebsite yderligere, skal du fortsætte med at kopiere det til opsætningswebsitet (overskrive dets gamle filer) og gentage denne proces.

Det er dog vigtigt at bemærke, at opsætningssider ikke kopierer databaser. Du kan dog oprette kopier af databaser ved at gå til databasesiden i Plesk eller eksportere/importere din databases indhold via phpMyAdmin.