Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Oprettelse af TXT-fortegnelser for Office 365 med et domænenavn på eNom

Tillykke med dit seneste køb af det bedste produktivitetsredskab der findes — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Eftersom du bruger eNom® som vært til dit domæne, har vi oprettet en simpel trinvis proces, som du kan følge til at få din e-mail op og køre.

Men lad os først og fremmest få dig ind på dit domænes DNS, så du kan opdatere indstillingerne for dine TXT-fortegnelser.

I starten kan det tage 24–36 timer for din DNS at opdatere.

Sådan indtastes en TXT-fortegnelse

1. Log ind på Min konto.
  2. I afsnittet Domæner klikker du på Registreret.
  3. Hvis du har flere domænenavne, klikker du på det domænenavn, som du vil redigere.
  4. I området Administrer domæne vælger du Værtsfortegnelser.
  5. Indtast følgende indstillinger:
    • Værtsnavn@
    • FortegnelsestypeTXT
    • AdresseIndtast den TXT-værdi, som vi forsynede dig med.
  6. Hvis du har brug for at tilføje flere TXT-fortegnelser, klikker du på ny række.
  7. Klik på Gem når du er færdig med at tilføje dine TXT-fortegnelser.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine TXT-fortegnelser

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Vælg eNom som din navneserverudbyder hvis det er muligt, og klik derefter på Jeg indstillede mine TXT-fortegnelser. Kontrollér venligst!

Nu da vi har bekræftet dit domænenavn, er du nødt til at angive nogle DNS-fortegnelser, så vi kan sende din e-mail til det rette sted.

Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du opretter disse fortegnelser i Oprettelse af DNS-fortegnelser for Office 365 med et domænenavn på eNom.