Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Oprettelse af TXT-fortegnelser for Office 365 med et domænenavn på HostGator

Tillykke med dit seneste køb af det bedste produktivitetsredskab der findes — Microsoft® Office 365 fra GoDaddy. Eftersom du bruger HostGator™ som vært til dit domæne, har vi oprettet en simpel trinvis proces, som du kan følge til at få din e-mail op og køre.

Men lad os først og fremmest få dig ind på dit domænes DNS, så du kan opdatere indstillingerne for dine TXT-fortegnelser.

I starten kan det tage 24–36 timer for din DNS at opdatere.

Sådan indtastes en TXT-fortegnelse

1. Log ind på din HostGator-hostingkonto.
  2. I afsnittet Domæner klikker du på Avanceret redigering af DNS-zone.
  3. I afsnittet Tilføj en fortegnelse indtaster du følgende indstillinger:
    • Navn@
    • TTL7200
    • TypeTXT
    • AdresseIndtast den TXT-værdi, som vi e-mailede til dig.
  4. Klik på Tilføj fortegnelse.

Sådan får du GoDaddy til at kontrollere dine TXT-fortegnelser

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Office 365 e-mail og produktivitet, og derefter på Administrér ved siden af den plan, som du vil bruge.
  3. Vælg HostGator som din navneserverudbyder hvis det er muligt, og klik derefter på Jeg indstillede mine TXT-fortegnelser. Kontrollér venligst!

Nu da vi har bekræftet dit domænenavn, er du nødt til at angive nogle DNS-fortegnelser, så vi kan sende din e-mail til det rette sted.

Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du opretter disse fortegnelser i Office 365 Oprettelse af DNS-fortegnelser med et domæne hos HostGator.