Opsæt betaling for min webshop

Modtag betaling for dine digitale og fysiske produkter med sikre onlinetransaktioner, som både du og dine kunder kan stole på. Du kan også modtage betaling ved at tilføje en PayPal-knap og modtage betalinger for onlineaftaler eller gennem offlinebetalingsmuligheder.

Modtag fulde eller delvise onlinebetalinger via GoDaddy Payments (herunder Apple Pay og Google Pay), PayPal, Square or Stripe (herunder Apple Pay). Læs mere om GoDaddy Payments.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Handel, og derefter skal du under Betalinger vælge Metoder.
    • Premium Webshop: Gå til Indstillinger > Betalinger på dit dashboard.
  1. Vælg Forbind ud for den betalingsmetode, du vil tilføje, og følg vejledningen på skærmen for at logge på en eksisterende konto eller oprette en ny konto. Du kan tilføje en metode til betaling via kreditkort/debetkort, PayPal og offlinebetalinger.

Bemærk: (valgfrit) Din Apple Pay vises ikke, medmindre du gå til din offentliggjorte butik på en enhed, som har Apple Pay aktiveret, og ser din produktside som dine kunder ser den. Apple Pay-knappen vises også, når kunden går til kassen.
Apple Pay-knap ved kassen