Opsæt min 4. generations server

Sådan opsætter du din 4. generations server med dens servernavn og andre administrative oplysninger.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den server, som du vil bruge.
  3. Indtast et navn til din server i feltet Servernavn.
  4. Vælg et operativsystem og datacenter (hvis det er tilgængeligt), og klik på Næste.
  5. Udfyld følgende felter, og klik på Afslut.
    Felt Beskrivelse
    Adminbrugernavn Indtast et brugernavn for at logge ind på din server.

Brugernavne må kun bestå af små bogstaver, skal være på mellem 5 og 12 tegn og må ikke være et reserveret ord.

Adgangsgode og bekræft adgangskode Indtast en adgangskode, som du bruger, når du logger ind på serveren.