Opsæt mine produktindstillinger

Du kan bruge indstillingerne til at tilpasse de produkter, du sælger, uden at skulle oprette flere produkter. Hvis du f.eks. sælger trøjer, kan du oprette muligheder til de forskellige størrelser og farver til hver type trøje, som du sælger.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Handel, og derefter skal du under Produkter vælge Produkter.
    • Premium Webshop: Gå til Produkter > Alle produkter på dit dashboard.
  1. Tilføj et produkt, eller vælg et eksisterende produktnavn for at åbne et produkt.
  2. Åbn fanen Lager og valgmuligheder.
    Lager og valgmuligheder
  3. Under Valgmuligheder skal du vælge Opret valgmulighed.
  4. Indtast en type valgmulighed, f.eks. "farve" eller "størrelse".
  5. Indtast en type valg til valgmuligheden i feltet Valg. Du kan f.eks. indtaste "rød" for en farve eller "lille" for en størrelse.
  6. Vælg Opret en valgmulighed for at tilføje flere valg, f.eks. flere farver eller størrelser.
  7. Vælg Udfør for at gemme ændringerne.