Hjemmesideprogram Hjælp

Opsæt mine produktindstillinger

Du kan bruge indstillingerne til at tilpasse de produkter, du sælger, uden at skulle oprette flere produkter. Hvis du f.eks. sælger trøjer, kan du oprette muligheder til de forskellige størrelser og farver til hver type trøje, som du sælger.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Gå til Butik på dit dashboard og derefter til Produkter.
  4. Vælg Tilføj produkt, eller rediger et nuværende produkt ved at vælge produktnavnet.
  5. Åbn fanen Lager og valgmuligheder.
    Lager og valgmuligheder
  6. Under Valgmuligheder skal du vælge Opret valgmulighed.
  7. Indtast en type valgmulighed, f.eks. "farve" eller "størrelse".
  8. Indtast en type valg til valgmuligheden i feltet Valg. Du kan f.eks. indtaste "rød" for en farve eller "lille" for en størrelse.
  9. (Valgfrit) Vælg Opret en valgmulighed for at tilføje flere valg, f.eks. flere farver eller størrelser.
  10. Vælg Udfør for at gemme ændringerne.