Hjemmesideprogram Hjælp

Opsæt tekstmeddelelser til min webshop

Aktivér tekstmeddelelser, så du aldrig går glip af en ordre.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. På dit dashboard skal du gå til Indstillinger og under Webshop vælger du derefter Generelt.
    • For Premium webshop skal du gå til Indstillinger > Firmaoplysninger.
  4. Se efter, at Modtag SMS, når du får en ny ordre er slået til.
  5. Indtast dit mobilnummer, og vælg Næste.
  6. Vi sender dig en adgangskode for at bekræfte dit telefonnummer. Indtast adgangskodetallet fra SMS'en og vælg derefter Udfør. Hvis du ikke modtager SMS'en om et øjeblik, eller din adgangskode udløber, kan du bruge linket Send igen for at få en anden adgangskode.
  7. Det nummer, som modtager SMS, vises nu under til/fra-knappen SMS-beskeder. Brug linket Opdater, hvis du skal skifte nummer.