Opsæt tekstmeddelelser til min webshop

Aktivér tekstmeddelelser, så du aldrig går glip af en ordre.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit dashboard skal du vælge Handel, og derefter skal du under Generelt vælge Butiksindstillinger.
  1. Vælg Modtag SMS, når du får en ny ordre for at slå det til.
  2. Indtast dit mobilnummer, og vælg Næste.
  3. Vi sender dig en adgangskode for at bekræfte dit telefonnummer. Indtast adgangskodetallet fra SMS'en og vælg derefter Udfør. Hvis du ikke modtager SMS'en om et øjeblik, eller din adgangskode udløber, kan du bruge linket Send igen for at få en anden adgangskode.
  4. Det nummer, som modtager SMS, vises nu under til/fra-knappen SMS-beskeder. Brug linket Opdater, hvis du skal skifte nummer.