Hjemmesideprogram Hjælp

Opsæt tekstmeddelelser til min webshop

Aktivér tekstmeddelelser, så du aldrig går glip af en ordre.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Gå til fanen Butik på dit dashboard og derefter til Oversigt.
  4. Under Spor og registrer salg skal du vælge Aktivér meddelelser.
    Konfigurer tekstmeddelelser
  5. Indtast dit mobilnummer, og vælg Næste.
  6. Vi sender dig en kode, som du skal bruge til at bekræfte dit telefonnummer ved at indtaste den og vælge Afslut.

Flere oplysninger

• Du kan altid opdatere dette nummer eller deaktivere meddelelser ved at vælge Rediger under Spor og registrer salg.
  • Skift min leveringsmetode