Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opsætning af betalingsmuligheder for fakturaer

Get Paid and Online Bookkeepings faktureringsmulighed giver dig mulighed for at acceptere kreditkort online via enten PayPal® eller Stripe®.

Hvis du bruger PayPal :

• Du behøver ikke en handelskonto. du kan bruge din personlige konto til at sende og acceptere betalinger.
  • Du behøver ikke at vælge Momspligtig på din fakturaskabelon, fordi PayPal allerede opkræver moms for dine kunder.

Sådan konfigureres betalingsmuligheder

1. Log ind på din Get Paid and Online Bookkeeping -konto.
  2. Klik på Administrer , og derefter på Fakturaindstillinger .
  3. I området Betalingsintegrationer skal du opdatere oplysningerne og derefter klikke på Opdater .

Du kan få yderligere oplysninger om fakturering iKom godt i gang med fakturering .