Opsætning af din e-mailkonto i Email Control Center

Hvis du har købt en e-mailplan eller har eksisterende gratis e-mail kreditter, kan du opsætte tilpassede e-mailadresser på dit domænenavn.

Efter gennemførsel af opsætningsprocessen, så vil din nye e-mail-konto og -adresser være klar til brug inden for 90 minutter. Du kan logge ind på email.secureserver.net.

BEMÆRK: For at oprette flere e-mail-adresser på én gang til samme domænenavn, skal du se

. Hvis du bruger Workspace Control Center, så se Oprettelse af e-mailadresser i Workspace Control Center.

Sådan opsættes en e-mailkonto

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på E-mail.
  3. Hvis du vil bruge en eksisterende gratis kredit, så skal du klikke på Opsætning ved siden af den konto, som du vil bruge. Vælg den type kredit og domænenavnet, som du vil bruge og klik så på Opsætning.
  4. Klik på Start op ved siden af den konto, som du ønsker at bruge.
  5. Hvis der kommer en mulighed frem for at tilføje adresser eller se alle e-mail-abonnementer, så klik på Se alle for at vise alle dine e-mail-abonnementer.
  6. Klik på Tilføj i den plan, du vil bruge. Vinduet Opret postkasse åbnes.
  7. På fanen for Indstillinger skal du indtaste eller vælge følgende for din nye e-mail-adresse:
    E-mail-adresse
    Indtast første del, eller forstavelse, på din e-mail-adresse og vælg så enten et domæne, der er registeret eller hosted hos os, fra rullemenuen eller indtast et domænenavn, der er registeret et andet sted.

BEMÆRK: Præfikset kan ikke begynde med et punktum, være tomt, eller indeholde mellemrum. Det må kun indeholde bogstaver, cifre, punktum, understregninger, bindestreger og tegnene plus, lig med eller hash. Du kan ikke bruge "catch-all"som præfiks.

Indstil adgangskode
    Din adgangskode i Workspace Webmail for denne adresse.
    Bekræft adgangskode
    Bekræfter adgangskoden.
    Plads til denne postkasse
    Mængden af lagerplads for denne e-mail-adresse.
    (Valgfri) Gør denne postkasse til en "catch-all"
    Når e-mailen bliver sendt til domænet for en adresse der ikke findes, vil den automatisk blive sendt til denne adresse.
  8. Klik på OK for at gennemføre opsætningen af e-mail-adressen.

For yderligere oplysninger om avancerede indstillinger, se