Opsætning af din server

Du har allerede købt en server — nu skal du konfigurere den, hvilket inkluderer det rent administrative, såsom dit brugernavn og din adgangskode.

Sådan indstilles din virtuelle private server (VPS)

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Servere.

Klik på en af følgende, baseret på den type administrationsgrænseflade, som din server bruger (flere oplysninger).

Gateway

1. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  2. I afsnittet for den server, som du vil bruge, klikker du på Konfigurer.
  3. Udfyld følgende felter, og klik så på Opret:
    Felt Før følgende...
    Servernavn Indtast et navn til din server.
    Brugernavn Indtast et brugernavn, som du bruger, når du logger ind på din server.
    Adgangskode og
    Bekræft adgangskode
    Indtast en adgangskode, som du bruger, når du logger ind på serveren.
    Datacenterregion [Kommer snart] Vælg den lokalitet, hvor du vil oprette din server.
    Billede Vælg det operativsystem, som du vil bruge.
    Kontrolpanel Vælg det kontrolpanel, som du vil bruge.1
    Importér dine websites Vælg de cPanel-delte hostingskonti, som du ønsker at importere (flere oplysninger).

1 Ikke alle kontrolpaneler er tilgængelige på alle billeder/operativsystemer. Du kan f.eks. ikke vælge cPanel, hvis du ønsker at bruge Fedora på din VPS. Hvis du vil bruge kontrolpanelet, skal du vælge et kompatibelt billed/operativsystem.

Hosting Control Panel

1. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  2. Gennemse slutbrugerlicensaftalen og klik derefter på Acceptér.
  3. Udfyld følgende felter:
    • Indtast servernavn — Servernavnet (også kendt som dit kontonavn) hjælper dig med at identificere denne konto på din kontoliste.
    • Vælg operativsystem — Vælg det operativsystem, som du vil køre på serveren.
    • Angiv Beskyttelse imod overforbrug — Beskyttelse mod overforbrug af båndbredde beskytter dig mod dyre overforbrugsafgifter i forbindelse med overforbrug af båndbredde ved automatisk at suspendere din konto, når den tildelte båndbredde overskrides. Din suspenderede konto vil blive genindført ved starten af din næste faktureringscyklus, eller når der købes ekstra båndbredde.
    • Indtast brugernavn — Det brugernavn, som oprettes her, er det navn du vil bruge til at logge ind på din server. På Linux® servere kan du ikke logge ind på din server som "root". Hvis du har brug for root-adgang, bedes du se Skift til root på din Linux-server.
    • Indtast ny adgangskode — Benyt denne adgangskode når du får adgang til serveren ved brug af Brugernavn, eller når du benytter root-adgang.
    • Bekræft ny adgangskode — Bekræft din adgangskode.
  4. Klik på Fortsæt.
  5. Bekræft dine indstillinger og klik derefter på Indsend.

Hvis du købte FTP Backups med din server, skal du udfylde felterne med loginoplysninger for FTP Backup:

• FTP-brugernavn — Det brugernavn, som bruges til at få adgang til din FTP Backup-konto fra din server
  • FTP-adgangskode — Benyt denne adgangskode når du får adgang til din FTP Backup-konto fra serveren ved brug af FTP-brugernavnet
  • Bekræft FTP-adgangskode — Bekræft din adgangskode.

Når først du klikker på Indsend, skulle din virtuelle private server være parat til brug i løbet af cirka 5 timer. Vi vil e-maile dig, når den er parat.