Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opsætning af domæneovervågning

Du kan føje domæneovervågning til specifikke domænenavne, så du kan overvåge ændringer foretaget af dem. Vi sender e -mailopdateringer til dig inden for 24 timer, når det overvågede domænenavn ændres.

Du kan finde yderligere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om domæne -restordre og overvågning

1. Log ind på siden Mine Produkter.
  2. Hvis du ikke automatisk føres dertil, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter:
  3. Fanen Mine produkter

4. Klik på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra menuen Køb/Sælg skal du vælge Restordrer og Overvågning .
  7. Under Overvåg et domæne skal du klikke på Tilføj overvågning .
  8. I vinduet Tilføj domæneovervågning , der vises, skal du indtaste de domænenavne, som du vil overvåge, ét domænenavn pr. Linje og derefter klikke på Næste . Inkluder ikke præfikset "www".
  9. I feltet E -mailadresse 1 skal du indtaste den e -mailadresse, som du ønsker, at vi skal sende notifikationer til.
  10. (Valgfrit) Hvis du vil modtage e -mailopdateringer fra en anden adresse, skal du indtaste en anden e -mailadresse i feltet E -mailadresse 2.
  11. Klik på OK , og klik derefter på OK igen.