Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opsætning af en ny konto

Vil du bruge Get Paid and Online Bookkeeping, men ikke har en konto oprettet? Følg trinnene nedenfor for at oprette en ny konto.

Bemærk: Hvis du allerede har en GoDaddy -konto og har klikket på Konfigurer på din Get Paid and Online Bookkeeping -konto, skal du følge trinene her for at opgradere. Hvis du ikke er sikker på, om du allerede har startet konfigurationsprocessen, kan du kigge på siden Min konto i GoDaddy. Hvis du stadig ser knappen Opsætning , skal du følge nedenstående trin.

Sådan opsættes Get Paid and Online Bookkeeping

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Get Paid and Online Bookkeeping .
  3. Klik på Administrer .
  4. Vælg hvilken konto du vil linke til, eller spring dette trin over for at udforske produktet.

Se disse emner for at hjælpe dig i gang med Get Paid and Online Bookkeeping. Denne artikel hjælper dig med at konfigurere faktureringsfunktioner.