Opsætning af SMS -beskeder til Go Daddy -auktioner

I GoDaddy Auctions® kan du aktivere SMS og specificere de typer advarsler, du vil modtage. Du kan modtage følgende advarsler:

• Auktionsbud udløber om en time - Meddeler dig, når en auktion, du byder på, er ved at udløbe.
  • Underretning om overbud - Meddeler dig, når du er blevet overbudt.
  • Auktion overvågning udløber om en time - Meddeler dig, at en auktion, du ser, er ved at udløbe.
  • Når du modtager et tilbud - Advarer dig, når du modtager et tilbud.

Sådan opsættes SMS -beskeder for GoDaddy -auktioner

1. Log ind på GoDaddy-auktioner.
  2. Klik på Indstillinger .
  3. I afsnittet SMS -indstillinger skal du udfylde følgende felter:
    • SMS-nummer – Indtast det mobiltelefonnummer, som du vil modtage SMS-beskeder på, og vælg derefter din udbyder på listen.
    • SMS-adresse – GoDaddy-auktioner udfylder automatisk dette felt, når du har indtastet dit mobiltelefonnummer og valgt en udbyder på listen.

Bemærk! Hvis du vælger Custom Provider (Brugerdefineret udbyder), skal du angive en e-mailadresse i dette felt. Kontakt udbyderen for at få flere oplysninger.

• Send testbesked – Klik for at sende en SMS-testbesked til din mobiltelefon.
    • Send me an SMS message when (Send mig en SMS-besked, når) – Vælg, hvornår du vil modtage SMS-beskeder fra GoDaddy-auktioner.

Bemærk! Faktorer, som GoDaddy Auctions ikke har kontrol over, kan påvirke leveringen af SMS-beskeder, og levering garanteres ikke. Din udbyder kan opkræve betaling for SMS-beskeder, du modtager.

4. Klik på Indsend .