Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Opsig DNS-hosting

Annuller DNS -hosting for domæner, der ikke er registreret hos GoDaddy på noget tidspunkt. Dette fjerner og deaktiverer zonefilen fra din konto hos GoDaddy, så du kan administrere DNS et andet sted.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de (t) domæne (r), som du vil arbejde med. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle .
  3. Vælg DNS > Annuller DNS -hosting .
    annullere hostede dns
  4. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte annulleringen.
  5. Vælg Gem.

Det kan tage på til 48 timer, før alle dine DNS-ændringer træder i kraft globalt.