Slet domæner fra DNS -hosting

Du kan til enhver tid slette domæner fra DNS -hosting. Dette fjerner og deaktiverer zonefilen fra din GoDaddy -konto, men du skal ændre dine navneservere igen for at administrere dine DNS -indstillinger et andet sted.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Fra menuen i siden skal du vælge DNS -hosting under Tjenester .
    skærmbillede af sidemenu med DNS -hosting fremhævet
  3. Markér afkrydsningsfelterne ud for de domæner, du vil slette. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domænenavn , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  4. Vælg Slet zoner i handlingsmenuen.
  5. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte sletning, og vælg derefter Ja, Slet for at afslutte.

Vi fjerner domænet fra din konto med det samme, men det kan tage op til 90 minutter at fuldføre behandlingen.