Opsig DNS-hosting

Du kan når som helst opsige Hostet DNS for et domæne. Dette fjerner og deaktiverer zonefilen fra din konto hos os, hvilket giver dig mulighed for at administrere DNS andetsteds.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de(t) domæne(r), som du vil arbejde med. Eller klik på fluebenet og Vælg alle.
  3. Gå til rullelisten for DNS, og vælg Opsigt Hostet DNS.
    opsig hostet dns
  4. Marker afkrydsningsfeltet for at bekræfte opsigelsen, og vælg derpå Gem.
  5. Bemærk: Der kan gå op til 24 timer, før denne proces er gennemført til fulde.