Optimering af dine søgemaskine-tags

Med Search Engine Visibility kan du se dit sites nuværende tags og oprette udfyldte tags, der nemt kan downloades og indsættes i din websides kode.

Sådan får du vist aktuelle tags

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Synlighed på søgemaskiner V1.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  4. Vælg Optimer tags på fanen Optimer.
  5. Klik på fanen Current Tags (Aktuelle tags) for at se dit sites aktive tags.
  6. Brug knapperne tilbage og næste til at navigere mellem siderne på dit site.

Bemærk! Du kan ikke ændre indhold på fanen Current Tags (Aktuelle tags). Brug fanen Optimized Tags (Optimerede tags) til at ændre eller tilføje nye tags.

Sådan opretter du nye tags

1. Vælg fanen Optimer tags på siden Optimer tags.
  2. Brug knapperne tilbage og næste til at navigere mellem siderne på dit site.
  3. Indsæt titel-taggen i feltet Titel.
  4. Indsæt beskrivelses-tags i feltet Beskrivelse.
  5. Indsæt nøgleords-tags i feltet Nøgleord.
  6. Bemærk! Du kan finde forslag og retningslinjer om hvert tag ved at klikke på spørgsmålstegnet ud for tag-navnet.

7. (Valgfrit) Klik på Select defined keywords (Vælg definerede nøgleord) for at tilføje nøgleord, du allerede har defineret.
  8. Klik på Publish All Pages (Udgiv alle sider) eller More Options (Flere indstillinger), og vælg derefter mellem Download Text File (Download tekstfil) eller Export to Webmaster (Eksportér til Webmaster). Fortsæt download eller udgivelse for hver side efter behov.

Oplysninger om placering af tags i din websides kode findes i Hvor indsætter jeg disse tags?