GoDaddy Pro Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Optimer mine priser i GoDaddy Pro

Din månedlige pris for GoDaddy Pro er baseret på de funktioner, du bruger. Du kan spore dine månedlige omkostninger og få forslag til at holde dine omkostninger lave.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg Hjem i venstre sidepanel.
  3. Vælg dit billede i øverste højre hjørne, og vælg Fakturering .
    Åbn indstillinger
  4. I nederste venstre hjørne kan du se oplysninger om din månedlige pris. Klik på i for at se anbefalinger til at sænke din månedlige pris.
    Optimer notifikation af fakturaer

Godt arbejde! betyder, at dine omkostninger er optimale. Du må ikke ændre noget!

Godt job notifikation