Optimer tabel i MySQL

Hvis dit website virker langsomt, kan du prøve at optimere websitedatabasen for at fjerne huller i data (også kaldet overhead). Dette kan hjælpe med at genoprette hastigheden, hvis databasen er en fejl, men løser ikke det script, der oprindeligt oprettede omkostningerne.

Bemærk: Før du begynder, skal du sikkerhedskopiere din database: Linux -hosting | Windows -hosting

1. Få adgang til phpMyAdmin for den database, du vil optimere: Linux Hosting | Windows -hosting
  2. Dobbeltklik på databasenavnet.
  3. Nederst på listen over tabeller vælger du Kontrollér, at alle tabeller har overhead .
  4. I rullemenuen skal du vælge Optimer tabel .