Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Outgoing email (SMTP) limit

500 outgoing messages/hour

All email addresses on a cPanel shared hosting account share the same pool of 500 SMTP relays (outbound messages) per hour.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.