GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fejlfinding Ekstra plads i Outlook -skærm

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Når du designer e -mails, der skal sendes til dine abonnenter, hvad enten du bruger brugerdefineret HTML eller standarden GoDaddy Email Marketing -komponist, jeg ved, at du allerede overvejer, hvordan den e -mail vil se ud på tværs af alle de store e -mailklienter. Og hvis du overhovedet har kæmpet med, at din e -mail viser ekstra plads i Outlook, er du kommet til det rigtige sted.

Først og fremmest er det vigtigt at erkende, at Outlook bruger den proprietære Microsoft Word -gengivelsesprogram til at vise HTML -kode. Denne motor bruger nogle andre algoritmer og styling end de fleste andre e -mailklienter for at visualisere HTML -koden. Dette kan føre til nogle meget frustrerende fejlfinding, med tilsyneladende Outlook-kun problemer, der opstår.

Hvad er problemet?

Nu er der et interessant problem, der specifikt har at gøre med ekstra lodret plads, der vises i din endelige e -mail, men kun i Outlook. Dette har at gøre med - du gætte det - den Word -gengivelsesmotor.

Word -motoren bruger sidedefinitioner til at tvinge brud i din kode. Microsoft kalder disse tekstgrænser, og de er stort set det samme som et sideskift. I e -mail bør dette brud være problemfrit. Men i Word er det ikke. Så Outlook vil faktisk gengive det brud, som kun Outlook kan!

Ved hjælp af standardkomponisten vil du kun nogensinde se dette med billeder. Undertiden vises sideskift i Outlook over billedet, og nogle gange under det. I endnu mere mærkelige tilfælde gengiver Outlook billedet på den første 'side' og skubber derefter enhver tekst, der skal være ved siden af, videre til 'siden' nedenfor:

uønsket ekstra plads i Outlook -skærm

Den sidestørrelse, som Outlook vil begrænse dig til, er 23,7 inches høj eller ca. 1790 pixels. Det betyder, at hvis du har tabeller, billeder eller andre enkelte elementer i din kode, som er længere end det, vil Outlook tvinge den indbrud i dit indhold - bogstaveligt talt viser det som et tomt mellemrum.

Takket være Michelle kan du læse alt om de smarte detaljer på dette emne på E -mail på syre , hvis du vil dykke ind derovre. I vores test ser det ud til, at den værste forekomst er i Outlook 2010 i forhold til andre versioner. Og der kunne være lys for enden af tunnelen, da vi slet ikke ser dette ske i Outlook 2013.

Ok, alt det. Nu, hvordan løser jeg det?

Hvis du bruger standardkomponisten, er det absolut nemmeste forslag til at slippe af med denne plads at justere indholdet over, hvor der er plads. Dette ændrer kampagnens HTML -kode og ændrer sandsynligvis, hvor bruddet finder sted. Du kan tilføje mere tekst ovenfor, tilføje en skillevæg eller endda ændre størrelsen på et billede for at forsøge at banke det brud på plads.

Hvis dette sker, og du har et meget stort billede, er den bedste løsning bare at reducere billedets størrelse. Billedet i sig selv er højst sandsynligt det, der forårsager den uønskede pause i din e -mail.

Hvis dette er din egen brugerdefinerede HTML, skal du dog først kontrollere din kode for eventuelle store eller indlejrede tabeller. Du vil kigge efter noget, der muligvis spænder over mere end 23,7 tommer eller 1790 pixels. Prøv at bryde disse tabeller fra hinanden, eller angiv en attribut for højde for den tabel, der bliver brudt. Dette kan begrænse mængden af tom plads, som Outlook generøst giver i den pause.

Derefter kan du prøve Michelle forslag i artiklen E -mail på syre , herunder indsætte et sideskift lige over det element, der bliver brudt underligt, eller angive en højdeattribut for den tabel, der bliver brudt.