Outlook 2007: Konfiguration af Workspace Email

Denne artikel er kun relevant for Workspace Email. For Office 365 e-mailvejledning henvises til Outlook: Konfigurer e-mail

Det går ret hurtigt at konfigurere Outlook – selvom det ser ud til at der er mange oplysninger, skal du ikke bruge mere end fem minutter for at få din e-mail til at virke i Outlook 2007.

FØR DU BEGYNDER: Du skal kende indstillingerne til din POP eller IMAP e-mailserver og forbindelsesportene, før du kan konfigurere Outlook med din e-mail. Du kan finde dem ved at gå til Email Setup Center og notere de oplysninger, der vises under E-mailserverindstillinger.

Som et fejlfindingstrin, skal du have SMTP-relæer aktiveret for din konto. Du kan få yderligere oplysninger i Administration af din e-mailkontos SMTP-relæer.

Konfiguration af e-mail i Outlook 2007

For manuelt at konfigurere din e-mailkonto, skal du blot følge instruktionerne nedenfor.

Sådan opsættes e-mail i Outlook 2007

1. Åbn Microsoft Outlook 2007. I menuen Funktioner skal du vælge Kontoindstillinger.
  2. Klik på Ny.
  3. Vælg Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP, og klik derefter på Næste.
  4. Indtast Dit navn, E-mailadresse, Adgangskode og bekræftelse af adgangskode.
  5. Nederst vælges Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt og klik på Næste.
  6. Vælg Internet e-mail, og klik på Næste.
  7. Vælg enten IMAP eller POP3 som din Kontotype. Brug disse indstillinger for indgående og udgående servere, afhængigt af typen af e-mail som du har:
    POP3
    Indgående mailserver pop.secureserver.net
    Udgående mailserver (SMTP) smtpout.secureserver.net
    IMAP
    Indgående mailserver imap.secureserver.net
    Udgående mailserver (SMTP) smtpout.secureserver.net
  8. Indtast Dit navn og fulde E-mailadresse.
  9. Indtast dit Brugernavn (din fulde e-mailadresse) og Adgangskode og vælg Husk adgangskode.
  10. Klik på Flere indstillinger.
  11. Klik på fanen Udgående Server. Vælg Min udgående server (SMTP) kræver godkendelse og Brug samme indstillinger som min indgående server.
  12. Vælg fanebladet Avanceret.
  13. Ved siden af Udgående Server (SMTP), type 80.
  14. Valgfrit: Hvis du konfigurerer en POP3-konto, skal du under Levering, vælge Efterlad en kopi af meddelelser på serveren.
  15. Klik OK.
  16. Klik på Næste, og klik derefter på Afslut.

Det var så det. Gå videre og tjek dine e-mails. Hvis du ikke kan se nogen meddelelser, skal du trykke på F9 på dit tastatur. For at sikre at du kan sende meddelelser, kan du prøve at oprette en e-mail og sende den til dig selv.

Brug af Outlook Opsætningsværktøj

Microsoft® Outlook® Opsætningsværktøj konfigurerer automatisk din e-mailkonto til Outlook. For at anvende værktøjet til Outlook til 2007 skal du bruge:

• Webbaseret e-mail igennem os
  • Outlook instaleeret og åbnet mindst én gang
  • Et af de følgende styresystemer
    • Microsoft Windows® XP
    • Windows Vista® 32 bit
    • Windows Vista® 64 bit
    • Windows® 7

Nogle internetudbydere vil ikke acceptere Outlook opsætningsværktøjs standardindstillinger, så du bliver måske nødt til at ændre dem manuelt. Hvis du vil vide mere, kan du læse Fejlfinding af problemer med at tilslutte til e-mail i Outlook Express.

Sådan bruges Outlook opsætningsværktøj

1. Download Outlook opsætningsværktøj, installer det, og kør det derefter.

Outlook opsætningsværktøj er en eksekverbar fil som du skal gemme på din computer og derefter starte.

2. Hvis det er relevant, skal du vælge den e-mailklient, du vil oprette.
  3. Indtast Dit navn. Dette vises i Fra-feltet i dine e-mailmeddelelser.
  4. Indtast den E-mailadresse du vil bruge til denne konto.
  5. Indtast din Adgangskode.
  6. Hvis du vil have adgang til dine e-mail i Workspace Webmail, skal du bekræfte at Efterlad en kopi af meddelelser på serveren er valgt.
  7. Klik på Konfigurer konto.
  8. Klik OK.

Hvis du ikke modtager e-mailmeddelelser eller du ikke kan sende e-mails, bedes du læse Outlook 2007: Fejlfinding. Du skal ikke være bekymret. Der er nogle få problemer der kan opstå under konfigurationsprocessen. Vi hjælper dig med at undersøge og løse dem.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdt.