Outlook 2007 og 2010: Opdater med programrettelse

Du kan konfigurere din Office 365 e-mailadresse i Outlook 2007 og Outlook 2010. Før du gør dette, skal klienten dog opdateres med en programrettelse, for at den kan give support til Office 365.

1. Log ind til din e-mailadresse ved at gå til http://email.[dit domænenavn]/.
  2. Klik på gearikonet øverst til højre, og klik derefter på Indstillinger for Office 365.
  3. Vælg Software.
  4. Klik på Konfiguration af skrivebord til venstre.
  5. Klik på knappen Konfiguration og åbn derefter den .exe-fil som downloades.
  6. Log ind på din Office 365-adresse i det viste vindue.
  7. Klik på Fortsæt,klik derefter på Jeg accepterer.
  8. Klik på Udfør, når opdateringerne er færdige.

Hvis du ser fejlmeddelelsen: Din computer opfylder ikke minimumskravene til systemet. Du er nødt til at konfigurere Outlook ved brug af POP eller IMAP, i stedet for Exchange.

Flere oplysninger

• Hvis du stadig har problemer, bedes du se: