Outlook 2010: Konfiguration af Workspace Email

Denne artikel er kun relevant for Workspace Email. For Office 365 e-mailvejledning henvises til Outlook: Konfigurer e-mail

Vi ved at du glæder dig til at konfigurere din e-mail på din computer. Det skulle ikke tage os mere end fem minutter at få e-mail til at fungere til Outlook® 2010. Disse trin fungerer for de fleste kunder, men nogle gange kan det være nødvendigt at foretage yderligere ændringer afhængigt af hvor du bor og hvilken internetudbyder du anvender.

Hvis du følger proceduren herunder, og du ikke kan modtage eller sende e-mail, bedes du gå til Outlook 2010 og 2013: Fejlfindings-e-mail for hjælp.

FØR DU STARTER: Du skal kende dine POP eller IMAP e-mail-servers konfigurationer og porte, inden du kan konfigurere din e-mail på din i Outlook . Du kan finde dem ved at gå til InfoCenter og skrive den information ned, som vises under E-mail serverkonfiguration.

Konfiguration af e-mail i Outlook 2010

For manuelt at konfigurere din e-mailkonto, skal du blot følge instruktionerne nedenfor.

Konfiguration af e-mail i Outlook 2010

1. Åbn Microsoft Outlook 2010. Klik på Fil, og derefter på Tilføj konto.
  2. Nederst på siden vælger du Konfigurér serverindstillinger eller andre servertyper manuelt, og klik på Næste.
  3. Vælg Internet e-mail, og klik på Næste.
  4. Indtast Dit navn og fulde E-mailadresse.
  5. Hvis du har IMAP, skal ud vælge IMAP for din Kontotype. Hvis du ikke er sikker, skal du vælge POP3. Brug disse indstillinger for dine indgående og udgående servere, afhængigt af den type e-mail du ønsker:
    POP3
    Indgående mailserver pop.secureserver.net
    Udgående mailserver (SMTP) smtpout.secureserver.net
    IMAP
    Indgående mailserver imap.secureserver.net
    Udgående mailserver (SMTP) smtpout.secureserver.net
  6. Indtast dit Brugernavn (din fulde e-mailadresse) og Adgangskode og vælg Husk adgangskode.
  7. Klik på Flere indstillinger.
  8. Klik på fanen Udgående server. Vælg Min udgående server (SMTP) kræver godkendelse og Brug samme indstillinger som min indkommende mailserver. Vælg fanen Avancerede.
  9. Gå nu til Udgående server (SMTP), type 80. Klik derefter på OK.
  10. Klik på Næste.
  11. Outlook 2010 tester dine indstillinger. Når programmet er færdigt, skal du klikke på Luk.
  12. Klik på Færdig.

Så nemt er det! Hvis alt fungerer, vil du se nogle e-mail. Hvis ikke, tryk på tasten F9 på din pc'er for at modtage e-mails.

Brug af Outlook Opsætningsværktøj

Microsoft® Outlook® Opsætningsværktøj konfigurerer automatisk din e-mailkonto til Outlook. For at værktøjet kan virke skal din e-mail være hosted hos os, du skal have Outlook installeret på din computer, og du har brug for at åbne Outlook mindst én gang.

Sådan bruges Outlook opsætningsværktøj

1. Download Outlook opsætningsværktøj, installer det, og kør det derefter.

Outlook opsætningsværktøj er en eksekverbar fil som du skal gemme på din computer og derefter starte.

2. Hvis det er relevant, skal du vælge den e-mailklient, du vil oprette.
  3. Indtast Dit navn. Dette vises i Fra-feltet i dine e-mailmeddelelser.
  4. Indtast den E-mailadresse du vil bruge til denne konto.
  5. Indtast din Adgangskode.
  6. Hvis du ønsker adgang til din e-mail i Webbaseret e-mail, skal ud bekræfte, at Gem en kopi af meddelelserne på serveren er valgt.
  7. Klik på Konfigurer konto.
  8. Klik OK.

Nogle internetudbydere vil ikke acceptere Outlook opsætningsværktøjs standardindstillinger, så du bliver måske nødt til at ændre dem manuelt. Hvis du vil vide mere, kan du læse Fejlfinding af problemer med at tilslutte til e-mail i Outlook Express.

Outlook opsætningsværktøj understøtter følgende operativsystemer og e-mailprogrammer:

• Microsoft Windows® XP
  • Windows Vista® 32 bit
  • Windows Vista® 64 bit
  • Windows® 7
  • Outlook® Express 6
  • Windows® Mail
  • Outlook® 2003
  • Outlook® 2007
  • Outlook® 2010

Hvis du ikke modtager e-mailmeddelelser eller du ikke kan sende e-mails, bedes du læse Outlook 2010 og 2013: Fejlfindings-e-mail. Du skal ikke være bekymret. Der er nogle få problemer der kan opstå under konfigurationsprocessen. Vi hjælper dig med at undersøge og løse dem.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdt.