Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj min Workspace Email manuelt til Outlook 2010 eller 2013 (Windows)

Trin 4 af Opsætning min Workspace Email serien.

Tilføj din Workspace e -mailkonto til Outlook 2013 eller 2010 til Windows -pc ved hjælp af port- og serverindstillinger. Derefter kan du sende og modtage forretnings -e -mails.

Microsoft understøtter ikke længere nye installationer af Outlook 2013 eller 2010 til Windows. Se Microsofts supportside for at få flere oplysninger.

1. Åbn Outlook, klik på Filer, og vælg Tilføj konto .
    Klik på Filer, klik på Tilføj konto
  2. Vælg Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt, og klik på Næste .
    Vælg Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt, og klik på Næste
  3. Vælg Internet-e-mail, og klik på Næste .
    Vælg Internet-e-mail, og klik på Næste
  4. Udfyld følgende formular:
    • Dit navn: Fulde navn.
    • E -mailadresse: Workspace e -mailadresse.
    • Kontotype: POP eller IMAP. ( Hvad er forskellen på POP og IMAP? )
    • Indgående server (e):
      imap.secureserver.net
      pop.secureserver.net
    • Udgående server: smtpout.secureserver.net
    • Brugernavn: Workspace e -mailadresse.
    • Adgangskode: Adgangskode til Workspace e -mail.

Indtast e -mailkontoindstillinger
  5. Vælg Husk adgangskode, og fjern markeringen Kræver logon med sikker adgangskodegodkendelse .
  6. Klik på Flere indstillinger ... og vælg Udgående server .
  7. Vælg Min udgående server (SMTP) kræver godkendelse og Brug samme indstillinger som min indgående mailserver .
    Udgående server: Vælg Min udgående server kræver godkendelse, og brug Brug samme indstillinger
  8. Bemærk: Som et fejlfindingstrin skal du vælge Log på med . Indtast derefter dit brugernavn og din adgangskode . Brug din fulde Workspace e -mailadresse som dit brugernavn.

9. Gå til fanen Avanceret , og udfyld følgende felter:
    • Serverportnumre:
      IMAP: 993 (SSL - anbefales) eller 143.
      POP: 995 (SSL - anbefales) eller 110,
    • Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL): Vælg, om du bruger SSL -porte.
    • Udgående server: 465, 587 (SSL - anbefales) eller 80, 3535, 25
    • Brug følgende type krypteret forbindelse: Indstil til SSL, hvis du bruger SSL -porte, eller vælg Ingen.
    • Server -timeouts: Dette er op til dig.
    • Efterlad en kopi af meddelelser på serveren: Denne indstilling er op til dig. Hvis du har en POP -konto, og du vil bruge mere end én måde at få adgang til din e -mail på, skal du vælge denne. Efterladelse af en kopi på serveren vil bruge din e -mail -lagergrænse hurtigere.

Avanceret: Indtast portindstillinger
  10. Klik på OK . Klik på Næste under Tilføj konto .
  11. Klik på Udfør . Outlook verificerer dine Workspace -kontoindstillinger og indlæser din e -mailindbakke.

Din e -mailkonto er på Outlook 2013/2010, og du er klar til at begynde! Hvis du vil føje din e -mail til en anden enhed, skal du klikke på Forrige . Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin!

Fejlfinding