Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Føj mine Workspace Email til Outlook (Mac)

Trin 4 af Opsætning min Workspace Email serien.

Føj din Workspace Email -adresse til Outlook til Mac for at sende og modtage e -mails.

1. Åbn Outlook til Mac.
  2. Vælg Værktøjer , derefter Konti , og derefterPlus -knap Tilføj og derefter Ny konto .
    vælg ny konto

Hvis du ikke har åbnet Outlook før, vises en velkomstskærm.

3. Indtast din e -mailadresse, og vælg Fortsæt . (Hvis Outlook til Mac ikke kan finde din konto, skal du vælge IMAP/POP ).
    vælg Fortsæt
  4. Indtast din Workspace Email -adgangskode, og vælg Tilføj konto .
    vælg Tilføj konto
  5. Vælg Færdig . Outlook bekræfter dine Workspace Email -kontoindstillinger og indlæser din e -mailindbakke. Hvis du har mere end én e -mailkonto, skal du lukke Konti for at se din indbakke.

Din e-mailadresse er på din Mac, og du er klar til at begynde! Hvis du vil føje din e-mailadresse til en anden enhed, skal du vælge Forrige. Hvis alt er i orden, kan du gå videre til næste trin!

Fejlfinding

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din konto, skal du kontrollere, at dine IMAP -server- og portindstillinger er korrekte, og vælge Tilføj konto .

• IMAP indgående server: imap.secureserver.net
  • SSL-port: 993
  • SMTP udgående server: smtpout.secureserver.net
  • SSL -port: 465 eller 587

tjek porte