Outlook 2013: Konfiguration af Workspace Email

Denne artikel er kun relevant for Workspace Email. For Office 365 e-mailvejledning henvises til Outlook: Konfigurer e-mail

Vil du konfigurere din e-mail til Outlook® 2013? Intet problem! Det skulle ikke tage os mere end fem minutter at få e-mail til at fungere til Outlook 2013. Denne fremgangsmåde fungerer for de fleste kunder, men nogle gange kan det være nødvendigt at foretage yderligere ændringer afhængigt af hvor du bor og hvilken internetudbyder du anvender.

Hvis du følger nedenstående trin og stadig ikke kan sende eller modtage e-mail, kan du se yderligere hjælp i Outlook 2010 og 2013: Fejlfindings-e-mail.

FØR DU BEGYNDER: For at konfigurere Outlook til din e-mail skal du kende POP- eller IMAP-indstillingerne for din mailserver samt portene på serveren. For at finde dem kan du gå til Email Setup Center og notere de oplysninger der vises under Indstillinger for mailserver.

Hvis du vil have flere oplysninger om hvordan man konfigurerer en e-mailkonto, kan du læse Microsofts hjælpeartikel om emnet her.

Brug af Outlook 2013 i Windows

Følg disse anvisninger for at konfigurere din mailkonto for Outlook 2013 i Windows manuelt.

Konfiguration af e-mail med Outlook 2013 i Windows

1. Åbn Microsoft Outlook 2013.
    • Hvis Microsoft Outlook konfigurationsguide fremkommer, skal du klikke på Næste i guiden og derefter på siden Mailkonti klikke på Næste.
    • Hvis Microsoft Outlook konfigurationsguide ikke fremkommer skal du gå til fanebladet Fil og klikke på Tilføj konto.
  2. På siden Tilføj konto skal du klikke på Manuel konfiguration eller flere servertyper og så klikke på Næste.
  3. På siden Vælg mailtjeneste, skal du vælge POP eller IMAP, og klikke på Næste.
  4. I feltet Dit navn skal du angive det navn som du ønsker at modtagere skal se når de modtager e-mail fra denne konto.
  5. I feltet Mailadresse skal du angive din e-mailadresse.
  6. I afsnittet Serverinformation under Kontotype skal du vælge enten IMAP eller POP3.
  7. Brug følgende indstillinger for dine indgående og udgående servere, baseret på den valgte kontotype:
    POP3
    Indgående mailserver pop.secureserver.net
    Udgående mailserver (SMTP) smtpout.secureserver.net
    IMAP
    Indgående mailserver imap.secureserver.net
    Udgående mailserver (SMTP) smtpout.secureserver.net
  8. I afsnittet Logonoplysninger i feltet Brugernavn skal du angive din e-mailadresse.
  9. I feltet Adgangskode skal du skrive din adgangskode.
  10. Valgfri: Hvis du ønsker at din adgangskode skal huskes i Outlook, kan du vælge Husk adgangskode.
  11. Nederst på siden skal du klikke på Flere indstillinger.
  12. I dialogboxen Internet-e-mail-indstillinger under fanebladet Server til udgående post skal du klikke Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse.
  13. I fanebladet Avanceret for den indgående serverport vil Outlook 2013 normalt have følgende som standard:
    POP3
    Indgående serverport 110
    Udgående serverport 25 eller 80
    IMAP
    Indgående serverport 143
    Udgående serverport 25 eller 80
  14. På siden Tilføj ny konto skal du klikke på Næste.
  15. Outlook tester din konto. Når testen er færdig, skal du klikke på Luk for at lukke dialogboxen "Test af kontoindstillinger".
  16. På siden Tillykke skal du klikke på Afslut.

Det var det. Hvis alt fungerer korrekt kan de se e-mailmeddelelser i din indbakke i Outlook. Hvis du ikke kan, skal du trykke på tasten F9 på dit tastatur for at modtage meddelelser.

Brug af Outlook Opsætningsværktøj

Microsoft® Outlook® Opsætningsværktøj konfigurerer automatisk din e-mailkonto til Outlook. For at værktøjet kan virke skal din e-mail være hosted hos os, du skal have Outlook installeret på din computer, og du har brug for at åbne Outlook mindst én gang.

Anvendelse af værktøjet Outlook Setup

1. Download Outlook opsætningsværktøj, installer det, og kør det derefter.

Outlook opsætningsværktøj er en eksekverbar fil som du skal gemme på din computer og derefter starte.

2. Hvis det er relevant, skal du vælge den e-mailklient, du vil oprette.
  3. Indtast Dit navn. Dette vises i Fra-feltet i dine e-mailmeddelelser.
  4. Angiv den mailadresse du vil anvende med denne konto.
  5. Indtast din Adgangskode.
  6. Hvis du vil læse dine mails i Web-baseret mail, skal du kontrollere at Gem en kopi af meddelelserne på serveren er valgt.
  7. Klik på Konfigurer konto.
  8. Klik OK.

Nogle internetudbydere vil ikke acceptere Outlook opsætningsværktøjs standardindstillinger, så du bliver måske nødt til at ændre dem manuelt. Hvis du vil vide mere, kan du læse Fejlfinding af problemer med at tilslutte til e-mail i Outlook Express.

Outlook opsætningsværktøj understøtter følgende:

E-mailapplikationer

• Outlook® Express 6
  • Windows® Mail
  • Outlook® 2003
  • Outlook® 2007
  • Outlook® 2010
  • Outlook® 2013

Styresystemer

• Microsoft Windows® XP
  • Windows Vista® 32 bit
  • Windows Vista® 64 bit
  • Windows® 7

Hvis du ikke modtager e-mailmeddelelser eller du ikke kan sende e-mails, bedes du læse Outlook 2010 og 2013: Fejlfindings-e-mail. Du skal ikke være bekymret. Der er nogle få problemer der kan opstå under konfigurationsprocessen. Vi hjælper dig med at undersøge og løse dem.

Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdt.