e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Outlook: Tilføj kontaktpersoner

For at få dine Outlook -kontaktpersoner til dine abonnenter skal du først eksportere dem fra Outlook og derefter importere dem til din GoDaddy Email Marketing -konto.

Bemærk: Du kan ikke eksportere data, hvis du bruger Outlook 2016 til Mac eller Outlook Web App (OWA). Dette er kendte problemer med Microsoft.

Eksportér kontaktpersoner fra Outlook

1. I Outlook skal du vælge fanen Filer øverst til venstre i applikationsvinduet.
  2. Fil -menuen øverst til venstre i applikationsvinduet

3. Klik på indstillingen Åbn og eksportér . Vælg derefter Import/eksport .
  4. Vælg Åbn og eksportér, og vælg derefter Import/eksport.

5. I guiden vindue skal du vælge Eksportér til en fil . Klik derefter på Næste .
  6. Vælg Eksporter til en fil fra guiden.

7. Vælg Kommaseparerede værdier som filtype, og klik på Næste .
  8. Vælg Kommaseparerede værdier.

9. Vælg mappen Kontaktpersoner som den mappe, hvorfra du vil eksportere. Hvis du har organiseret dine kontaktpersoner i mapper, kan du udvide mappen Kontaktpersoner og vælge et specifikt sæt kontaktpersoner, der skal eksporteres. Klik på Næste .
  10. Vælg mappen Kontakter.

11. Indtast det, du vil navngive din eksporterede fil, og klik derefter på Gennemse for at vælge placeringen for filen. Klik på Næste .
  12. Indtast filnavnet, og gennemse for at vælge fil gemme placering.

13. Sørg for, at den korrekte handling er markeret, og klik derefter på Udfør .
  14. Bekræftelse er valgt, og afslut.

Importér kontaktpersoner til GoDaddy Email Marketing -abonnenter

1. Mens du er logget ind, skal du vælge fanen Abonnementer øverst i din konto.
  2. Klik på Tilføj kontaktpersoner for at se importfunktionerne.
  3. Fra fanen Mange ad gangen klikker du på knappen Gennemse. Find den CSV -fil, du lige har oprettet, og vælg den.
  4. Vælg den liste, som dine kontaktpersoner skal importeres til:
  5. Klik på Tilføj kontaktpersoner .