Outlook-app på Android: Konfigurer e-mail

Denne video og vejledninge herunder beskriver hvordan du installerer din GoDaddy Office 365 e-mail på appen MS Outlook på din Android mobilenhed.

Efter du har konfigureret din Office 365 e-mail, kan du installere Outlook-app'en på din Android-enhed.

Du kan også få adgang til din Office 365 e-mail via den producentspecifikke e-mail-app på din telefon. Du kan få yderligere oplysninger i Konfigurer e-mail ved brug af producentspecifik app.

1. Installer Microsoft Outlook fra Google Play Store, og åbn derefter programmet.
  2. Tryk på Start.
  3. Tryk på Office 365.
  4. Indtast din e-mailadresse. På Office 365 fra GoDaddy indtaster du derefter din Adgangskode på login-skærmen.
  5. Tryk på Log ind.

Dine meddelelser skulle blive vist i app'en. For at sikre at du kan sende meddelelser, så skriv en e-mail og send den til dig selv.