Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Outlook-app på iPhone & iPad: Konfigurer e-mail

Vejledningen herunder beskriver hvordan din GoDaddy Office 365 e-mailkonto i appen Microsoft® Outlook på din iPhone efter du har oprettet din Office 365 e-mailkonto.

1. Installer appen Microsoft Outlook, hvis du ikke allerede har gjort det og start den.
  2. Hvis det er første gang du starter appen, skal du trykke på Kom i godt gang.
    Tryk på Kom godt i gang
  3. Hvis du allerede har oprettet en e-mailkonto i appen Outlook, tryk på Indstillinger og derefter Tilføj konto, og derefter Tilføj e-mailkonto.
    Allerede oprettet konto, tryk på Indstillinger, tryk på Tilføj konto
  4. Beslut dig for om appen Outlook skal sende beskeder og tryk på det passende valg.
    Tryk på valg vedrørende beskeder

Hvis du vælger Giv besked, tryk på OK på pop-op-besked. Tryk på OK på pop-op-besked

5. Indtast din fulde Office 365 e-mailadresse.
    Indtast din fulde Office 365 e-mailadresse
  6. Tryk på Tilføj mailkonto.
  7. Hvis du ser Office 365 log ind-skærmbilledet, skal du springe til trin 8.
    Hvis du ser skærmbilledetIMAP betyder det at appen Outlook ikke har registreret dine Office 365-indstillinger:
    1. Tryk på Ikke IMAP øverst til højre.
      Tryk på Ikke en IMAP-konto
    2. Tryk på Office 365.
      Tryk på Office 365
  8. På log ind-skærmbilledet Office 365, skal du indtaste din adgangskode.
    Indtast adgangskode
  9. Tryk på Log ind.
  10. Hvis du ønsker at tilføje en anden e-mailkonto til appen Outlook, tryk påLad os få det overstået. Hvis ikke, tryk på måske senere.
    Beslut dig for om du vil tilføje en anden konto
  11. Stryg igennem Outlook-appens introduktionsskærmbilleder indtil du ser din indboks.

Det var det. Hvis alt virker, så bør du se nogle e-mailmeddelelser. Kontroller, at altid virker og send dig selv en e-mail fra webmail og besvar den med appen Outlook.