Løs Outlook -fejl, når du åbner

Hvis du har problemer med at åbne Outlook, mens du bruger Microsoft 365 fra GoDaddy, skal du finde din specifikke fejl for at rette det.

Hvis Gør dette
Du ser fejlen: Handlingen kan ikke gennemføres. Forbindelsen til Microsoft Exchange er ikke tilgængelig. Outlook skal være online eller tilsluttet for at fuldføre denne handling. Prøv disse Outlook -fejlfindingstrin .
Du ser fejlen: En krypteret forbindelse til serveren kunne ikke oprettes ... Ryd din Windows legitimationsadministration .
Du ser fejlen: Kan ikke starte Microsoft Outlook. Kan ikke åbne Outlook -vinduet. Mappesættet kan ikke åbnes. Handlingen mislykkedes. Se denne løsning fra Microsoft .

Hvis du ikke kan se en af fejlmeddelelserne ovenfor, kan du teste Outlook for problemer med tilslutningsmuligheder .