Fix E-MAIL_O365 e-mail virker ikke

Hvis du har problemer med at bruge din Microsoft 365-e-mail, kan du løse dem ved hjælp af vores anbefalede løsninger.

HvisGør dette
Der er problemer med at logge dig ind.Prøv en af disse løsninger.
Du modtager ikke e-mail.Prøv disse løsninger for at sikre, at du modtager indgående mails.
Du kan ikke sende e-mails og får en fejlmeddelelse.Søg efter din fejlmeddelelse, og find ud af, hvordan du skal løse problemet.
Du kan ikke åbne Outlook.Brug din fejlmeddelelse til at finde den rette løsning.
Du kan ikke konfigurere Microsoft 365 på din iOS-enhed.Se, om du får en bekræftelsesfejl.
Du kan ikke bruge Autodiscover eller installationsguider.

Først skal du sikre dig, at Autodiscover CNAME-posten er i dine DNS-indstillinger. Hvis ikke den er det, skal du tilføje en ny CNAME-post med autodiscover som navnet og autodiscover.outlook.com som værdien.

Hvis du fortsat oplever problemer efter tilføjelse af Autodiscover CNAME-posten, kan du prøve manuelt at konfigurere Outlook. Det fungerer ikke, hvis du bruger en Mac.

Du mangler e-mail efter at have flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365.Følg vores fejlfindingstrin.
Du kan ikke aktivere dine Office-applikationer.Prøv disse løsninger fra Microsoft.

Relateret trin

• Hvis disse løsninger ikke løste dit problem, skal du kontakte vores GoDaddy -guider for hjælp.