Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Outlook: Fejlfinding

Her er nogle problemer, som du kan se, når du bruger Outlook med Microsoft 365, og måder at løse dem på.

Hvis Gør dette
Du kan ikke åbne Outlook. Diagnostiser din fejlmeddelelse, der skal rettes .
Du har problemer med at logge på. Prøv en af disse muligheder .
Du kan ikke konfigurere Outlook 2010. Du skal reparere Outlook, før du bruger Microsoft 365 .
Du kan ikke konfigurere Microsoft 365 på din iOS -enhed. Kontrollér disse bekræftelsesfejl .
Du kan ikke bruge guider til autodiscover eller setup. Prøv at konfigurere Outlook manuelt . Dette fungerer ikke med Office 2016, eller hvis du bruger en Mac.
Du mangler e -mail, når du er flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365. Følg disse fejlfindingstrin .
Du kan ikke sende e -mail på Windows 10. Se denne løsning fra Microsoft .
Du kan ikke sende eller levere e -mail og modtage en bounceback -meddelelse. Find din fejl og dens opløsning .