Outlook for Mac 2011: Konfigurer e-mail

Denne video og vejledninger herunder er specifik til e-mailklienten, MS Outlook 2011 til Mac computere og beskriver hvordan du konfigurerer en GoDaddy Office 365 e-mailkonto i programmet MS Outlook 2011.

Efter du har konfigureret din e-mailkonto, kan du føje den til Outlook for Mac 2011.

Hvis du har en Business- eller Business Premium-konto, kan du downloade den nyeste version af Outlook.

1. Start Outlook.
  2. Klik på Funktioner, og derefter Konti...
  3. I Guiden Start klikker du på Næste. Hvis Guiden Start ikke vises automatisk, klikker du på +, og vælger derefter Exchange.
  4. Indtast din e-mailadresse og adgangskode.
  5. Vælg Konfigurer automatisk, og klik derefter på Tilføj konto.
  6. Klik på Tillad.