Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Outlook til Mac accepterer ikke min adgangskode

Du forsøger at logge på Outlook til Mac, og selvom du har indtastet den korrekte adgangskode, accepterer Outlook til Mac ikke den og fortsætter med at bede dig om din adgangskode. Her er to mulige løsninger:

Situation 1: Din macOS -adgangskode blev nulstillet

Hvis adgangskoden til din macOS -brugerkonto er blevet nulstillet for nylig, matcher den muligvis ikke adgangskoden til din login -nøglering. For at løse dette, skal du læse denne artikel fra Apple for at oprette en ny login -nøglering eller opdatere den med din nye adgangskode .

Situation 2: Din mac blev for nylig opdateret

Hvis du har installeret den seneste macOS -opdatering (udgivet i december 2016), vil Outlook til Mac muligvis stoppe med at acceptere din adgangskode, som tidligere fungerede fint. For at løse dette problem skal du reparere de ødelagte Outlook -klientkonfigurationsfiler.

1. Afslut Outlook til Mac.
  2. I mappen Applikationer skal du finde og åbne Adgang til nøglering . Det kan være i mappen Hjælpeprogrammer .
  3. På sidepanelet til venstre skal du vælge login under Nøgleringe .
  4. Under Alle kategorier skal du vælge Alle elementer .
  5. I øverste højre hjørne skal du søge i Exchange .
  6. Vælg alle resultaterne, højreklik (eller klik med to fingre), og vælg Slet (alle) elementer .
  7. Gentag trin 5 og 6, og søg efter Office , og sørg for at slette alle resultaterne.
  8. Gentag trin 5 og 6 igen, og søg efter ADAL , og sørg for at slette alle resultaterne.
  9. Åbn Outlook til Mac.
  10. Indtast din adgangskode i prompten, og fuldfør totrinsgodkendelse, hvis du bliver bedt om det.

Relateret trin

• Hvis Outlook stadig ikke accepterer din adgangskode, skal du oprette en ny macOS -bruger og prøve at bruge Outlook med profilen i stedet.