Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Outlook (Windows): Tilføj manuelt opdaget SRV -post manuelt

Hvis du vil konfigurere Workspace Email i Outlook til Windows med kun e -mailadressen og adgangskoden, skal du tilføje en autodiscover SRV (Service) -post til dine domæne -zonefiler.

1. Log på den konto, hvor dit domæne er registreret, og find ud af, hvor du vil tilføje en SRV -fortegnelse.
  2. Indtast følgende oplysninger:
  3. SRV -fortegnelsesfelt Indtast dette ...
    Navn @
    Mål autodiscover.secureserver.net
    Protokol _tcp
    Service _autodiscover
    Prioritet 0
    Vægt 0
    Port 443
    TTL 1 time
  4. Gem din nye SRV -fortegnelse.

Nu når du konfigurerer Outlook, behøver du kun at indtaste din e -mailadresse og adgangskode.