Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Outlook (Windows): Tilføj manuelt opdaget SRV -post manuelt

Hvis du vil bruge Microsoft © Outlook på en Windows -pc med din Workspace -e -mail, kan du tilføje en SRV (Service) -discover (Service) til dine domæne -zonefiler. Dette giver dig mulighed for at konfigurere Outlook med kun din e -mailadresse og adgangskode.

Bemærk: Hvis dit domæne er registreret på den samme konto som din e -mail, skal du bare aktivere Outlook Easy Setup for at få dette gjort automatisk .

1. Log ind på den konto, hvor dit domæne er registreret, og find ud af, hvor du vil tilføje en SRV -fortegnelse.
  2. Indtast følgende oplysninger:
    SRV -fortegnelsesfelt Indtast dette ...
    Navn @
    Mål autodiscover.secureserver.net
    Protokol _tcp
    Service _autodiscover
    Prioritet 0
    Vægt 0
    Port 443
    TTL 1 time
  3. Gem din nye SRV -fortegnelse.

Og når du nu konfigurerer Outlook, behøver du kun at indtaste din e -mailadresse og adgangskode.